назад

В Нововолинську відкрито дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги

DSCN874428 березня в приміщенні Нововолинської міської бібліотеки Володимир-Волинським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги відкрито дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги за допомогою Skуpe-зв’язку.

Деталі діяльності дистанційного пункту обговорені під час робочої зустрічі директора місцевого центру Наталії Смолярчук з начальником відділу культури Нововолинської міської ради та завідувачем міською бібліотекою.

DSCN8744

У цьому пункті кожен, хто потребує безоплатної правової допомоги, зможе дистанційно проконсультуватися з відповідними фахівцями та отримати інформацію про розташування місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також дізнатися про послуги, які ним надаються, графік роботи; перевірити свою приналежність до категорії осіб, які за законом мають право на таку допомогу; дізнатися про документи, які необхідно подати для отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

DSCN8753

Дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги знаходиться за адресою: Волинська область, м. Нововолинськ, Проспект Дружби, 17, тел.: (03344) 3-07-02