назад
04.08.17

В.о. директора Координаційного центру перебуває із робочим візитом на Івано-Франківщині

Сьогодні, 04 серпня 2017 року, представники Координаційного центру з надання правової допомоги – в.о. його директора Олексій Бонюк та очільниця Управління забезпечення якості правової допомоги Вікторія Мітько відвідали Івано-Франківську область. У межах робочого візиту вони ознайомилися із роботою та провели зустріч із колективами Регіонального та місцевого центрів з надання БВПД, а також зустрілися з адвокатами, які співпрацюють із системою БПД.

Відрядження фахівців Координаційного центру розпочалося з відвідин Яремчанського бюро правової допомоги, яке є відділом Івано-Франківського місцевого центру з надання БВПД.

11 IF

Начальник бюро, Галина Романів, ознайомила гостей з матеріально-технічними умовами функціонування бюро та розповіла про те, як здійснюється робочий процес. «Оскільки у Яремче з жовтня минулого року немає жодного судді, працівники бюро використовують всі правові засоби, щоб врегулювати спори у досудовому порядку» – розповіла вона та навела конкретні приклади таких ситуацій.

13 IF

Працівники бюро провели майстер-клас з роботи кабінету електронних сервісів Мін’юсту, зокрема ознайомили гостей з реєстрацією та входом у систему. В.о. директора Координаційного центру Олексій Бонюк зазначив, що у ролі клієнта Яремчанського бюро правової допомоги він залишився задоволеним якістю надання правових послуг і позитивною атмосферою.

12 IF

Про доступ до отримання безоплатної правової допомоги мешканців з віддалених сіл та громад Прикарпаття Олексій Бонюк та Вікторія Мітько поспілкувалися з фахівцями системи БПД Івано-Франківщини під час відвідин Надвірнянського та Богородчанського бюро правової допомоги.

1 IF

Під час зустрічі із колективами Регіонального та місцевих центрів в.о. директора Координаційного центру Олексій Бонюк відповів на поставлені йому питання щодо збалансування оплати праці працівників та пріоритетних напрямків у роботі центрів з надання БВПД. У заходах також взяли участь заступник директора Регіонального центру з надання БВПД Володимир Ковальчук та начальник Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Андрій Гайда.

14 IF

Ключовою темою зустрічі з адвокатами стало питання відкриття у майбутньому офісів громадського захисту при центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги за участі професійних адвокатів, які би ділилися своїм професійним досвідом.

Цього ж дня Олексій Бонюк та Вікторія Мітько взяли участь у записі програми «Актуальне інтерв’ю» на обласному телебаченні «Галичина». Розмова була присвячена роботі системи БПД в Україні та доступу до отримання безоплатної правової допомоги для мешканців з віддалених сіл та громад Прикарпаття.

3 IF


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook        YouTube YouTube        Google Google+  тTwitter