назад

{module Vstrecha_03.03.2017}

Третього березня в Очакові відбувся спільний виїзний прийом директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області Валентина Чистого та начальника Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Романа Возняка.

На прийом звернулось 8 чоловік. Їм було надано роз’яснення та консультацію з наступних питань:порядок нарахування пенсій учасникам бойових дій; порядок встановлення строку на апеляційне оскарження рішення суду; порядок перерахунку пенсії; гарантії працівника при звільнені; порядок сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування; порядок поновлення строку на вступ у спадщину; гарантії та пільги членам сім’ї загиблих учасників бойових дій; порядок оскарження дій слідчого в адміністративній справі; порядок надання адвокатом безоплатної правової допомоги.

В особистому прийомі також прийняли участь працівники Очаківського бюро Кутюхіна В. І. та інтегратор Першого місцевого центру Царьова В. М.

В. Чистий та Р. Возняк виражають подяку заступнику начальника Очаківського бюро правової допомоги В. Кутюхіній за відмінну організацію виїзного прийому громадян.

{module Vstrecha_03.03.2017_2}