назад
09.07.18

В Олександрії дискутували про наслідки батьківської байдужості

01Як правильно формувати навички у виявленні причин проблеми у спілкуванні дітей і батьків, як не допустити відчуття самотності дитини в родині та як захистити себе від насилля в сім’ї, дискутували олександрійці під час презентації фільму «Дотик», яка відбулась 8 липня 2018 року.
Модераторами заходу виступили – Анна Лунга-Лягуша, інтегратор Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Світлана Михайленко, в.о. начальника відділу освіти Олександрійської районної державної адміністрації. Презентація фільму була організована Анною Орловською, керівником кіноклубу «DOKUDAYS UA «Канікули з користю».
 
02
 
На прикладі фільму глядачі міркували, яку роль в житті дитини відіграють увага, турбота, розуміння, обійми батьків, а також до яких наслідків може призвести самотність.
 
03
 
Анна Лунга-Лягуша, звернула увагу молоді на негативні наслідки байдужості батьків по відношенню до своїх дітей. Крім того, інтеграторка зауважила на важливості захисту власної людської гідності, рівноправності, недискримінаційної та толерантної поведінки. Також вона наголосила присутнім, що в разі порушення своїх прав можна звернутись до центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги чи бюро правової допомоги.
До Олександрійського місцевого центру з надання БВПД можна звернутись за адресою: м. Олександрія, вул. Першотравнева, 18, тел. (05235) 7-04-40, 7-04-04.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.