назад
11.10.18

В Олександрії продовжується активна співпраця фахівців системи БПД з відділом пробації та виправною колонією

01Для забезпечення рівного доступу до безоплатної правової допомоги засуджених осіб, в Олександрійському МРВ з питань пробації та Петрівській виправній колонії № 49, два рази на місяць будуть працювати дистанційні пункти прийому громадян.
Про це, під час робочої зустрічі 10 жовтня 2018 року, домовились директор Олександрійського місцевого центру з надання БВПД Анатолій Руденко з представниками виправної колонії та інспекторами відділу пробації.
Під час зустрічі Анатолій Руденко нагадав присутнім про категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу та порядок її отримання. Також, запевнив, що з метою рівного доступу до БПД фахівці місцевого центру забезпечать роботу дистанційних пунктів консультування засуджених осіб та суб’єктів пробації.
 
02
 
Наприкінці робочої зустрічі, сторони досягли домовленості про подальшу співпрацю та узгодили графік роботи двох дистанційних пунктів в приміщеннях Олександрійського МРВ з питань пробації та Петрівської виправної колонії № 49 (два рази на місяць).
До Олександрійського місцевого центру з надання БВПД можна звернутись за адресою: м. Олександрія, вул. Першотравнева, 18, тел. (05235) 7-04-40, 7-04-04.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.