назад
04.10.16

В Олександрії відбулась зустріч з адвокатами системи безоплатної правової допомоги

54545630 вересня 2016 року фахівці Олександрійського місцевого центру з надання БВПД провели планову робочу зустріч з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу. Особливу увагу було приділено якості надання послуг та надання допомоги особам, які визнані потерпілими у кримінальному провадженні.
У зустрічі взяли участь: Анатолій Руденко, директор Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Володимир Бесараб, начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами, Валерій Боровський, начальник відділу правової інформації та консультацій, Анжела Пишна, головний спеціаліст відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами, а також адвокати, залучені до надання безоплатної вторинної правової допомоги на території районів, які обслуговує Олександрійський місцевий центр.
Анатолій Руденко наголосив на важливості співпраці центру з адвокатським середовищем задля розвитку системи безоплатної правової допомоги, а також звернув особливу увагу на проблемні питання та робочі моменти щодо організації надання БВПД.
«Дотримання стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги  є обов’язковим аспектом для адвокатів при наданні ними БВПД» – зазначив очільник місцевого центру.
Володимир Бесараб акцентував увагу на тому, що документи, які надають адвокати для оплати послуг за надану безоплатну вторинну правову допомогу, повинні бути належно оформлені, з дотриманням строків подання актів та відповідних додатків до них.
Зустріч пройшла у формі конструктивної бесіди, учасники поділились досвідом адвокатської практики та обговорили шляхи подальшої співпраці Олександрійського  місцевого центру з надання БВПД з адвокатами.
«Проведення робочих зустрічей у такому форматі є необхідною складовою для покращення якості надання безоплатної вторинної правової допомоги» – резюмував директор Олександрійського місцевого центру з надання БВПД Анатолій Руденко.
До Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна звернутися за адресою:
м. Олександрія, вул. Першотравнева, буд. 18.
Тел.: (05235) 7-04-40, 7-04-04.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.