назад

В Подільську до Дня Соборності України провели виховну годину для дітей

podilsk den sob 1Семінар-лекція “День Соборності України: історія виникнення свята та його значення” провели для учнів ліцею представники Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Подільської міської бібліотеки.

Мета заходу — виховання у молоді любові до Батьківщини, поглиблення знань про iсторичний факт злуки українського народу, його значення, вивчення iсторiї та культурних надбань українського народу.

Завідувачка бібліотеки Ірина Дєгтяренко разом з учнями ліцею провели тематичні читання з нагоди святкування — Соборності України. Ліцеїсти декламували патріотичні вірші та зачитували історичні факти возз’єднання українських земель.

Учні також переглянули документальний фільм “Злука. День Соборності України”, підготовлений документалістами спільно з Центральним державним кінофотофоноархівом України ім. Г.С. Пшеничного.

На завершення представниця центру Наталія Заблоцька звернула увагу на історичне значення Дня Соборності для сьогодення, яке є нагадуванням про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.

podilsk den sob 1

podilsk den sob 3

За правовими консультаціями та роз’ясненнями можна звернутися до Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Подільськ, вул. Соборна, 194-а. Телефон: (04862) 3-07-34, (04862) 3-06-56.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.