назад
11.10.16

В Полтаві відбувся Круглий стіл, присвячений Дню юриста України

PNTU07 жовтня 2016 року в Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка  відбувся круглий стіл, присвячений Дню юриста України на тему: Права та свободи людини і громадянина: ідея правової держави в контексті Європейської інтеграції України».

Участь в заході взяли представники вищих навчальних закладів, представники Регіонального та місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас виступив перед учасниками з доповіддю «Завдання та особливості діяльності місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги».

Окрім того, під час круглого столу учасниками були обговорені наступні теми: права та свободи людини і громадянина в їх історичному розвитку, право громадян на безоплатну правову допомогу в Україні, становлення системи безоплатної вторинної правової допомоги, особливості працевлаштування студентської молоді, правове регулювання в сфері міграції та сучасні тенденції розбудови правової держави в Україні.