назад

DSCN831411 грудня 2015 року на запрошення Нововолинського міського управління юстиції, працівники Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – Центр) взяли участь у робочій зустрічі з працівниками юридичних служб, підприємств, організацій, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування міста Нововолинська.

Одним з питань, що були висвітлені під час робочої зустрічі – питання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги та шляхи співпраці. Начальники відділів місцевого центру Слащук Степан та Базіла Лариса ознайомили присутніх з роботою центру, категорією осіб які мають право на безоплатну правову допомогу і порядок призначення адвоката.

Робоча зустріч відбулась у форматі вільного спілкування, присутні мали можливість поставити питання, які їх цікавили та отримати вичерпні відповіді.

Учасникам по завершеню зустрічі були роздані інформаційні буклети з інформацією про діяльність центру для інформування громадян, які звертаються до підприємств, організацій, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, представниками яких вони є.

DSCN8314

DSCN8315

DSCN8324

DSCN8318