назад

В Рівненській області розпочала свою діяльність комісія з оцінювання якості, повноти та своєчасності надання адвокатами безоплатної вторинної правової допомоги в новому складі

2

04 липня 2018 року в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області відбулась зустріч новоствореної комісії з оцінювання якості, повноти та своєчасності надання адвокатами безоплатної вторинної правової допомоги із керівництвом та працівниками центів безоплатної вторинної правової допомоги.

Участь у заході взяв голова Ради адвокатів Рівненської області Сергій Удовиченко, який повідомив , що на виконання рішення Ради адвокатів України №281 від 15.12.2017 обрано членів вказаної комісії у новому складі. У подальшому головою Ради представлено членів комісії, до якої увійшли адвокати Юшко Світлана Іванівна, Рудик Віталій Романович, Косів Сергій Павлович, Панчина Петро Євгенович, Штогрін Вікторія Святославівна, який мають значний професійний досвід. Головою комісії обрано адвоката Юшко Світлану Іванівну.

1

Заступник директор Регіонального центру Сергій Іллюк та начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Світлана Бідюк поінформували присутніх про проблемні питання, які виникають під час дотримання адвокатами Стандартів якості надання безплатної вторинної правової допомоги у кримінальному, цивільному та адміністративному процесі, а також окреслили категорії скарг, які найчастіше надходять від клієнтів до центрів.

3

В ході зустрічі обговорено питання подальшої співпраці та ефективних шляхів моніторингу дотримання адвокати відповідних Стандартів та обміну інформацією між центрами та комісією.

2

Додатково інформуємо, що комісія з оцінювання якості, повноти та своєчасності надання адвокатами безоплатної вторинної правової допомоги буде функціонувати в приміщені Ради адвокатів Рівненської області за адресою: 33013, м.Рівне, вул. Директорії, 3, оф.1.