назад
03.05.18

В Шишаках провели інформаційно-просвітницький захід для суб’єктів пробації

Shishaky

Величезної шкоди населенню та народному господарству України завдала Чорнобильська катастрофа – найбільша у світі техногенна катастрофа. 27 квітня 2018 року з нагоди вшанування пам’яті загиблих та постраждалих в аварії на Чорнобильській АЕС начальниця Шишацького бюро правової допомоги Вікторія Легейда, очільниця відділу соціальної роботи Шишацького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Ліля Носик та працівники Шишацького районного відділу (з питань пробації) Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції провелио інформаційно-просвітницький захід для осіб, які перебувають на обліку у Шишацькому районному відділі пробації.

Захід мав на меті сприяти піднесенню значення української історії у вихованні вказаних осіб і формуванню їх національної свідомості, а також поінформувати про  правові послуги системи безоплатної правової допомоги.

«В історії нашого народу є чимало скорботних дат, спогади про які щоразу пронизують серця гострим болем. Одна  із таких дат – 26 квітня 1986 року. Це одна із найжахливіших катастроф в історії людства, ім’я якій – Чорнобиль, що понівечила людські долі, багатьох забрала у вічність. З того часу минуло вже 32 роки. Але є пам’ять… І саме вона – рушій еволюційного поступу в майбутнє й оберіг найвищих загальнолюдських цінностей. І якщо весь народ пам’ятатиме свою історію, він заслуговує на повагу, він вартий того, щоб дивитися у майбутнє», –  повідомила Вікторія Легейда.

Нагадуємо, що Шишацьке бюро правової допомоги працює за адресою: с-ще. Шишаки, вул. Партизанська, 2, тел. (05352) 9-24-13.

Єдиний телефонний номер  системи безоплатної правової допомоги – 

0 800 213 103 (дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України, цілодобово).