назад

В Тростянці та Великій Писарівці приміщення для бюро правової допомоги готові

160516 01У цьому особисто пересвідчилися директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Олена Демченко та директор Охтирського місцевого центру з надання БВПД Тамара Козир. 

У четвер, 12 травня, відбувся огляд приміщень, запропонованих для відкриття бюро правової допомоги.

У Тростянці планується, що бюро працюватиме за адресою вул. Л. Татаренка, 4. Це центр міста і в цій же будівлі знаходяться бюро технічної інвентаризації, відділ земельного кадастру, управління у справах дітей, сім’ї та молоді, громадські організації, а поряд – Центр надання адміністративних послуг та міський ринок.

Олена Демченко та Тамара Козир зустрілися із керівником апарату Тростянецької районної державної адміністрації Ларисою Григорець та обговорили з нею питання відкриття бюро правової допомоги у місті, а також перспективи розвитку системи безоплатної правової допомоги.

160516 02

 Питання співпраці та розвитку системи безоплатної правової допомоги директор Регіонального центру обговорила також і під час зустрічі із головою Тростянецького районного суду Аллою Савельєвою.

160516 03

У Великій Писарівці бюро правової допомоги планується відкрити на першому поверсі Великописарівського районного суду за адресою вул. Борців революції, 12. Ця будівля розташована у центрі міста, поблизу прокуратура, Центр надання адміністративних послуг, районна державна адміністрація та районна рада, центральна районна бібліотека.

160516 04

 Підготовку до відкриття бюро правової допомоги обговорили під час робочих зустрічей із головою Великописарівської районної державної адміністрації Григорієм Сіденком та головою районної ради Дмитром Сипко.

160516 05

Нагадаємо, бюро правової допомоги відкриють двері для відвідувачів 1 вересня 2016 року.

 Наразі триває конкурс на заміщення вакантних посад начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги. Прийом заявок проходить до 31 травня, відібрані учасники будуть запрошені до проходження дистанційного курсу навчання. За результатами навчання кандидати будуть запрошені до співбесід, які будуть проходити після 30 червня.