назад

В Тисмениці відкрито дистанційний консультативний пункт

5Після нещодавно проведених результативних зустрічей керівництва Регіонального та Івано-Франківського МЦ з надання БВПД  із головами Тисменицької райдержадміністрації та районної ради, з 01 лютого 2017 року у Тисменицькому районі розпочав свою роботу постійно діючий дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги Івано-Франківського місцевого центру з надання БВПД. Метою створення такого пункту є забезпечення мешканців Тисменицького району доступом до первинної (консультації, роз’яснень з правових питань, складення заяв, скарг та інших документів правового характеру) та вторинної правової допомоги (складення документів процесуального характеру та здійснення представництва інтересів осіб).  

З початком роботи дистанційного пункту в приміщенні Тисменицького ЦНАПу, привітали й побажали плідної роботи для жителів району: директор РЦ Михайло Євчук, заступник Володимир Ковальчук, директор Івано-Франківського МЦ Віталій Стусяк, керівник апарату Тисменицької РДА Ярослав Татарин, та керівник ЦНАПу Ольга Христан.

Консультативний пункт тимчасово розміщуватиметься за адресою: м. Тисмениця, вул. Галицька, 17 (1-й поверх, у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Тисменицької райдержадміністрації. Прийом громадян проводитиметься з понеділка по четвер з 8:00 по 17:15 та у пятницю з 8:00 по 16:00. Контактний номер телефону ЦНАПу – (03436) 2-44-47.

Довідково: Івано-Франківський місцевий центр утворено у липні 2015 року. Його діяльність поширюється на територію м. Івано-Франківська та інших міст та районів області( Тлумацький, Богородчанський, Галицький, Надвірнянський та м. Яремче). Основними завданнями Місцевого центру є розповсюдження інформації у сфері захисту прав, свобод і законних інтересів громадян, надання безоплатної правової допомоги, здійснення особистого прийому та обліку осіб, які звертаються для отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, надання правової інформації, консультації і роз’яснення з правових питань.


{gallery}pictures/2017.02.03_Тисмениця{/gallery}