назад
17.10.16

В Уманському університеті проведено лекцію з права

12 жовтня 2016 року працівники Уманського місцевого центру з надання БВПД провели робочу зустріч із колективом кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Під час робочої зустрічі обговорювались питання тісної співпраці та організації спільних заходів, а саме: проведення тренінгів, лекцій, семінарів.

Наталія Сідлецька – начальник відділу представництва та Станіслав Плахотнюк — начальник відділу персоналу, інформаційної та матеріальної інфраструктури Уманського МЦ провели лекцію для студентів ІІ та ІІІ курсів факультету соціальної та педагогічної освіти на тему: “Діяльність Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та порядок надання безоплатної правової допомоги” та “Медіація, як швидко та ефективно вирішити спір”.

Наталія Сідлецька розповіла присутнім про основні принципи діяльності Уманського місцевого центру з надання БВПД, про порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги громадянам та про перелік необхідних документів для підтвердження належності категорії особи відповідно до статті 14 ЗУ “Про безоплатну правову допомогу”. Задля кращого сприйняття були надані роздаткові матеріали щодо роботи Центру.