назад

В усіх районних бібліотеках Волинської області з’являться інформаційні полиці БПД

DSCF2937Працівниками Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області організовано передачу літератури на правову тематику та про роботу системи безоплатної правової допомоги до районних публічних бібліотек Волинської області.

18 грудня 2017 року начальник відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання БВПД у Волинській області Андрій Петрик узяв участь в обласному семінарі для методистів та керівників районних публічних бібліотек та бібліотек новостворених об’єднаних територіальних громад регіону, котрий пройшов у стінах Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки.

DSCF2930

Бібліотекарям надано інформацію про мережу установ системи безоплатної правової допомоги регіону та окреслено пріоритетні напрямки діяльності центрів і бюро правової допомоги.

Для районних бібліотек передано літературу про становлення та функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні, про основні напрямки роботи бюро правової допомоги, низку інформаційних буклетів з роз’ясненнями та консультаціями з найтиповіших правових питань, а також інформаційні матеріали загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».

DSCF2937

Ця література буде розміщена у доступному для усіх відвідувачів бібліотек місці, що сприятиме посиленню правової спроможності волинян.

Довідково:
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua
Єдиний контакт-центр системи безоплатної правової допомоги: 0 800 213 103 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів).