назад
05.06.19

В установі пробації консультували засуджених

Відбулось чергове консультування засуджених осіб, які перебувають на обліку в Хмельницькому міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації». Консультації надавала заступниця директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області Олена Варфоломєєва.

Мобільний пункт консультування працював 4 червня на базі Хмельницького міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації». Отримати фахові юридичні консультації могли засуджені, що перебувають на обліку в установі.

Окрім консультування з конкретних питань, з якими зверталися засуджені під час роботи консультпункту, присутнім роз’яснили їхні права.

Із представницею міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» спланували подальші спільні заходи, зокрема й в межах реалізації проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», методи сприяння доступу громадян до безоплатної правової допомоги, питання реалізації права громадян на правову допомогу та інші.

Консультаційний пункт працював у межах виконання відповідного Меморандуму про співпрацю.