назад

Важлива робота: виїзний прийом та адресна правова допомога

VPN109 лютого директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олександром Грабаром та першим заступником начальника Головного територіального управління юстиції Іриною Волошиною провели виїзний прийом громадян у с. Наталівка Новоград-Волинського району.

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олександр Гербеда під час прийому ознайомив селян із порядком звернення за наданням безоплатної вторинної правової допомоги.

VPN2
Подібні прийоми важливі, адже фахову консультацію можна отримати на місці, не витрачаючи час та гроші на дорогу. Людей цікавили порядок вирішення земельних спорів, можливість отримання безоплатного адвоката та інші питання. Кожен, хто прийшов на прийом отримав відповіді на свої запитання.

VPN3
Під час виїзного прийому мешканцям Наталіївки та працівникам сільської ради розповіли про загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я маю право!».

VPN4
У той же день Олександр Гербеда, Олександр Грабар та Ірина Волошина надали адресну правову допомогу у Новоград-Волинському місцевому центрі з надання БВПД. Жінка отримала фахову правову консультацію з питань оформлення права власності на частину будинку. Після надання адресної правової допомоги Олександр Гербеда, Олександр Грабар та Ірина Волошина провели прийом громадян. Люди охоче звертались з консультаціями. Була і нестандартна життєва ситуація, яка потребувала правової допомоги. Жінка цікавилась, як можна стягнути аліменти з громадянина іншої держави.

{module РЦ}