назад

dscn0879   07 жовтня 2015 року в м. Ужгороді за ініціативи Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (директор М.Давиденко) спільно з благодійним фондом «Центр громадських ініціатив» м. Перечин (голова правління А.Вишняк) відбувся тренінг «Написання проекту» для представників місцевих центрів з надання БВПД у Закарпатській області та громадських організацій.

    До участі у заході також були залучені представники громадських організацій: Європейська асоціація правників, Юридична клініка УжНУ, ГО «Правозахист споживачів», Закарпатська федерація спорту інвалідів, Свалявська районна організація «Правозахист», ГО «З любов’ю до рідного краю», Ліга студентів Асоціації правників України, благодійний фонд «Новий початок».  
    Метою тренінгу було ознайомити представників місцевих центрів та громадських організацій з особливостями розробки проектних ідей та підготовки проектних пропозицій для залучення фінансування проектів від міжнародних фондів і посольств США, Канади та країн ЄС,  які присутні в Україні.
    З усіх питань, які виникали під час тренінгу, учасники мали змогу отримали вичерпну інформацію від менеджера проектів БФ «Центр громадських ініціатив» Елеонори Вишняк. У ході заходу учасники розглянули  ряд тем, серед яких, і визначення та формулювання проблеми проекту; розробка бюджету проекту; оцінка та моніторинг виконання проекту; визначення очікуваних результатів виконання проекту та інші.
    Проведення тренінгу стало одним із прикладів практичної реалізації підписаних меморандумів про співпрацю між центрами БВПД у Закарпатській області та громадськими організаціями.

dscn0870