назад

Від миру вдома до миру у всьому світі

43-1До Всеукраїнської акції «16 днів без насильства», яка відбувалась під гаслом «Від миру вдома до миру у всьому світі» долучились фахівці Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Вони взяли участь у семінарі на тему: «Що таке насильство» на базі Кельменецького районного центру зайнятості.

28 листопада 2017 року відбувся даний захід. Він був спрямований на те щоб збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства. «Зараз бачимо шокуючу статистику щодо насильства в родинах, і з кожним роком вона зростає, 90% випадків домашнього насильства – це насильство чоловіків по відношенню до жінок», – зазначила головний спеціаліст Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Альона Луцик.

Під час зустрічі присутнім розповіли, що людина завжди має право висловлювати і відстоювати свою думку. Ніхто, не має права принижувати, поводитися жорстоко по відношенню до іншої особи – це карається законом.

Альона Луцик нагадала, що у складі Кельменецького місцевого центру функціонують Новодністровське, Сокирянське та Хотинське бюро правової допомоги.

По закінченню семінару фахівець розповіла про практику надання безоплатної правової допомоги та порядок звернення до Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги громадянам.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна за адресою: смт. Кельменці, вул. Довженка, 9, тел. (0 3732) 2-02-01.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).