назад
24.12.15

Відбулася підсумкова нарада колективів Регіонального та місцевих центрів з надання БВПД у Чернігівській області

231215 123 грудня 2015 року відбулася підсумкова нарада колективів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області та Місцевих центрів Чернігівської області за результатами роботи у 2015 році та планування на 2016 рік.
Нараду розпочала директор Регіонального центру з надання БВПД Ірина Протченко з презентацією основних пріоритетів розвитку системи БВПД на 2016 рік. Після свого виступу Ірина Борисівна подякувала всім колегам за плідну співпрацю.

231215 2Її виступ продовжила начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Олеся Пирковська. Яка розповіла і показала на слайдах моніторинг судових засідань, підвищення кваліфікації адвокатів, візити до місць позбавлення волі, співпрацю з правоохоронними та судовими органами. Також, у своєму виступі вона акцентувала увагу на проблемах, які виникали у 2015 році і запропонувала шляхи їх вирішення.
231215 3Начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Якубенко презентувала моніторинги дотримання часу повідомлень про затримання особи, відмов адвокатів від надання БВПД та інше. Наприкінці свого виступу Олена Якубенко провела порівняльний аналіз роботи місцевих центрів.
231215 4Тетяна Вареник головний спеціаліст відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку продовжила презентацію і розповіла присутнім про кількість виданих доручень центром і оплату роботи адвокатів за цими дорученнями. Інформація, яка зацікавила усіх присутніх стосувалася найвищих винагород, які отримують адвокати за свою роботу. Її виступ доповнила головний бухгалтер Катерина Кирієнко.231215 5
231215 6Інформацію про свою роботу надав і відділ організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації. Так, заступник начальника відділу Ірина Бондаренко розповіла про ті заходи, які організовувалися відділом, про забезпечення контролю. Її слова доповнила заступник начальника відділу Вероніка Рибак.231215 7 Яка у своєму виступі акцентувала увагу на роботі з «інтеграторами» місцевих центрів. Вона розповіла і про роботу у мережі Facebook, щоденне наповнення сайту Регіонального центру, підписання та надання допомоги в рамках Меморандумів.
231215 8Про роботу у 2015 році розповів і начальник відділу підтримки та розвитку інфраструктури Денис Бокач. Денис Васильович доповів про стан технічного та інформаціного забезпеченя центру, роботу IP-телефонії та сайту Регіонального центру.
З презентаційними матеріалами про роботу місцевих центрів та отримані статистичні показники за шість місяців їх роботи доповіли директор Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимир Бобруйко, директор Менського місцевого центру з надання БВПД Анатолій Єрмоленко та директор Ніжинського місцевого центру з надання БВПД Володимир Бригинець.

231215 9

231215 10

231215 11

231215 12