назад
24.11.14

Відбулася зустріч з представниками спільної моніторингової місії ООН, Світового банку та ЄС

logo UNDP-COLOURСьогодні, 24 листопада 2014 року, в Офісі представництва ООН відбулася зустріч з представниками спільної місії Організації Об’єднаних Націй, Світового банку та Європейського Союзу.

Місія організована з метою проведення швидкого оцінювання відновлення та встановлення миру на запит Уряду України щодо допомоги в оцінюванні посткризового відновлення та планування. Від Координаційного центру на зустрічі був присутній заступник директора Віталій Баєв.

 Під час зустрічі серед іншого було обговорено забезпечення надання правової допомоги та захисту прав осіб.

Зокрема, учасники торкнулися питання перешкод у доступі до правової допомоги в Донецькій та Луганській областях, обговорили основні заходи, які вживаються для покращення ситуації. Крім того, Віталій Баєв ознайомив представників моніторингової місії з роботою Координаційного центру, спрямованою на забезпечення потреб для надання безоплатної вторинної правової допомоги особам у цивільних та адміністративних справах.

На зустрічі були присутні Тріш Хіддлстон, консультант з оцінювання відновлення та зміцнення миру, Ізабель Чана, програмний спеціаліст, Бюро відвернення кризи та відновлення, ПР ООН, та Бенжамін Моро, спеціаліст з прав людини, ПР ООН.  

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах: