назад
29.03.18

Відбулось засідання Чернігівської обласної МКМР з правової освіти населення

28031828 березня 2018 року директор Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області Ірина Протченко взяла участь у першому в цьому році засіданні Чернігівської обласної МКМР з правової освіти населення.

Відкрив захід перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Сергій Рудий. Він поінформував присутніх про напрямки реалізації інформаційних кампаній Міністерства юстиції України та побажав плідної співпраці присутнім.

Ірина Протченко поінформувала присутніх про плани надання безоплатної правової допомоги Регіональним та місцевими центрами надання БВПД на 2й квартал 2018 року.

Інші доповідачі висловилися з питань порядку денного. Зокрема, говорили про стан виконання регіонального плану заходів з реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» в І кварталі 2018 року, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи по правам учасників АТО, членів їх сімей, біженців та внутрішньо переміщених осіб, роботу виїзних мобільних пунктів консультування центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та ін.