назад
29.12.15

Відбулось засідання Керівної ради

DSCN008725 грудня 2015 року у залі засідань Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області відбулось засідання Керівної ради за участю директора Регіонального центру Леоніда Кропліса, заступника директора
Олени Шишкарьової, директорів Голованівського – Ольги Рибак, Кіровоградського – Тетяни Батранюк та Олександрійського – Анатолія Руденка місцевих центрів з надання БВПД.

До участі у засіданні Керівної ради були запрошені: головний бухгалтер Наталія Зінов’єва, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Дмитро Вержицький, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Юлія Сосна, начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Валентина Ткач та начальник відділу підтримки та розвитку інфраструктури Віталій Вергун.

На початку засідання Л.Кропліс ознайомив присутніх з результатами проведеного внутрішнього аудиту діяльності Регіонального центру, розглянуто проекти квартальних планів місцевих центрів та річного плану надання безоплатної вторинної правової допомоги у 2016 році з урахуванням напрацювань робочих груп за результатами зустрічі керівного складу БВПД 10-12 грудня 2015 року.

Також обговорювались питання укладення контрактів/договорів з адвокатами, які надають БВПД та затвердження Плану роботи Керівної ради на 2016 рік.

За результатами роботи Керівної ради прийнято рішення щодо погодження та затвердження проектів квартальних планів місцевих центрів та регіонального плану надання БВПД у 2016 році.

DSCN0088

DSCN0089