назад

Відбулося чергове засідання Керівної ради директорів регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області

IMG 0770     22 грудня 2015 року відбулося чергове засідання Керівної ради директорів регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області. На даному засіданні підведено підсумки роботи системи безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області за ІV квартал 2015 року, проаналізовано питання щодо виконання Місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги кошторисів, обговорено проблемні питання організації місцевими центрами прийому громадян та видачі доручень.

     Крім того, детально розглянуто проекти планів роботи Регіонального та Місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги на 2016 рік (І квартал) та проект Плану надання безоплатної правової допомоги у 2016 році в Хмельницькій області.

     Також, затверджено План роботи керівної ради директорів регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області на 2016 рік.

     Попередньо директорами узгоджено дату наступного засідання Керівної ради з метою схвалення Плану надання безоплатної правової допомоги у 2016 році в Хмельницькій області.

{gallery}img/novyny/2015/gruden/22_2{/gallery}