назад
18.01.18

Відбулося засідання Керівної ради

IMG 181418 січня 2018 року у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у місті Києві відбулося засідання Керівної ради міста Києва під головуванням директора Регіонального центру Оксани Василяки. Участь у засіданні взяли директори київських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Леся Бурчак, Богдан Кушнір, Юрій Рудих, Сергій Бреус та секретар Керівної ради, заступник начальника відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві Світлана Чернецька.

На порядок денний засідання були винесені питання щодо формування кошторисів, розрахунків до них, помісячних планів асигнувань та штатних розписів Регіонального центру та відповідних місцевих центрів.

Одне з ключових питань, які обговорювали учасники засідання – зведення показників, затвердження кошторису та відповідних розрахунків до нього на 2018 рік, а також завдання на поточний рік.

Під час обговорення питань порядку денного директори київських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги висловили свої пропозиції по діяльності та фінансуванню Центрів.

Після детального розгляду, вирішили затвердити зведений кошторис і розрахунки на 2018 рік та затвердити кошторис, розрахунки до них, помісячний план асигнувань та штатний розпис відповідних місцевих центрів.

Нагадуємо про те, що отримати консультацію або допомогу з будь-якого цивільного або адміністративного питання, а також звернутися по представництво у суді можна по буднях з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви в одному з чотирьох київських місцевих центрів:

Перший київський місцевий центр

Адреса: бул. Верховної Ради, 33/1 
Телефон: 292-53-65 
Електронна адреса:    
  kyiv1.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Другий київський місцевий центр

Адреса: вул. Ділова (Димитрова), 14Б 
Телефон: 287-44-27 
Електронна адреса:    
  kyiv2.kyiv@legalaid.kiev.ua

       

Третій київський місцевий центр

Адреса: вул. Сімферопольська, 5/1 
Телефон: 566-01-19 
Електронна адреса:    
  kyiv3.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Четвертий київський місцевий центр

Адреса: вул. Кривоноса, 2А, 9 поверх, каб. 900 
Телефон: 593-97-60 
Електронна адреса:    
  kyiv4.kyiv@legalaid.kiev.ua

За єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0 (800) 213 103 завжди можна отримати інформацію щодо того, хто має право на безоплатну правову допомогу, можливості та порядку її отримання, актуальні адреси центрів та бюро правової допомоги по всій Україні або з інших питань функціонування системи безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).