назад

Відбулося засідання Керівної ради директорів системи надання БВПД Житомирщини

21.07.2017 - KR 122 липня у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області відбулося засідання Керівної ради директорів системи надання БВПД Житомирщини.

Окрім членів Керівної ради на засіданні були присутні заступник директора Регіонального центру Наталія Радушинська, головний бухгалтер Регіонального центру Ольга Березовська та головний спеціаліст відділу фінансів, контактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Олена Тарасенко. Засідання пройшло під головуванням директора Регіонального центру Олександра Гербеди.

21.07.2017 - KR 2 
 21.07.2017 - KR 5

На порядку денному розглядались питання:

  • виконання місцевими центрами та бюро правової допомоги плану надання безоплатної правової допомоги та підведення підсумків їх роботи за ІІ квартал 2017 року;
  • кількість звернень за безоплатною первинною та вторинною правовою допомогою до місцевих центрів та бюро правової допомоги;
  • фінансове забезпечення центрів.

Також директор Регіонального центру Олександр Гербеда підвів підсумок виконання плану роботи Регіонального та місцевих центрів за І півріччя 2017 року.

21.07.2017 - KR 3