назад
02.10.15

Відбулося засідання круглого столу

alex01 жовтня 2015 року за ініціативи Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в приміщенні Знам’янської центральної районної бібліотеки по вул. Трудовій, 1 в м. Знам’янка проведено круглий стіл з питання співпраці в наданні безоплатної первинної та вторинної правової допомоги населенню.

Серед учасників обговорення були присутні директор Олександрійського МЦ
А. Руденко, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги В. Світановський, головний спеціаліст цього ж відділу А. Пономаренко, представники Знам’янської районної державної адміністрації, управління соціального захисту населення Знам’янської районної державної адміністрації, Знам’янського міськрайонного  центру зайнятості, управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому, управління Пенсійного фонду України в м. Знам’янці та Знам’янському районі, голова громадської організації “Знам’янське об’єднання “Майдан” Тишкевич Н.М., голова громадської організації ”Знам’янська спілка ветеранів АТО” Герич В.І.

В цілому захід відбувався в активному дискусійному руслі, спільно обговорено ряд питань і пропозицій.  Учасникам круглого столу було надано  проекти Меморандуму про співпрацю з Олександрійським місцевим центром по наданню безоплатної правової допомоги для ознайомлення і внесення своїх пропозицій, з подальшим підписанням сторонами.

         В ході проведення  круглого столу працівниками центру здійснювався прийом громадян.

На жаль, з невідомих причин, участь в заході не взяли представники Знам’янської міської та районної Ради, управління Держгеокадастру у Знам’янському районі, незважаючи на те, що завчасно були запрошені до участі в круглому столі, як суб’єкти надання безоплатної первинної правової допомоги.

За результатами круглого столу учасники вирішили й надалі проводити подібні зустрічі, адже це дозволить ефективно взаємодіяти у вирішенні спільних проблем, а також розробляти подальші спільні дії щодо забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги.

P9080018

P9080024

P9080026