назад

Відбулись чергові правопросвітницькі заходи в установі виконання покарань

1

В рамках реалізації плану діяльності системи безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області на 2017 рік заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області Сергій Іллюк відвідав Державну установу “Катеринівська випрана колонія №46” Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України.

В ході заходу проведено роз’яснення працівникам установи та засудженим новел кримінально-виконавчого законодавства, які набрали чинності в 2017 році, зокрема щодо повноважень дисциплінарних комісій та можливості отримання послуг безоплатної вторинної правової допомоги з метою представництва при розгляді питань щодо застосування стягнень та подальшого оскарження таких рішень.

2

Крім того, в ході заходу адміністрацією установи надано можливість провести особистий прийом засуджених.

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).