назад
10.11.17

Відбувся «Форум соціально-економічного розвитку Київщини»

2308 листопада 2017 року в готелі «Братіслава» за адресою: м. Київ, вул. А. Малишка,1 відбувся «Форум соціально-економічного розвитку Київщини», організований Громадською організацією «Кримська Діаспора», яка реалізовує проект «IDPhub- простір громадської освіти» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся».

У Форумі взяли участь директор та працівники Першого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, представники громадських організацій та міжнародних фондів фінансової підтримки, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, громадські активісти, фахівці в галузі освіти.

 

2623379792 2019559604930197 419011046 o23432787 2019615241591300 1207689379 o
Працівники Першого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Парсентьєва Оксана та Суровцова Наталія приймали активну участь в панельній дискусії соціального блоку «Альтернативна дитяча освіта: хто і як впливає на майбутнє наших дітей?» та в панельній дискусії економічного блоку питань «Соціальне підприємництво: чужий тренд чи шляхи до успіху громади?»
Друга частина форуму складалася з блоку економічних питань, в обговоренні яких прийняв активну участь працівник Першого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Попович Павло на панельній дискусії «Земля та доступне житло: як втілити мрію? ».
Директор Першого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Бурчак Леся Іванівна виступила з промовою в панельній дискусії соціального блоку: «Розвиток сучасної громади: вплив неформальної, в тому числі громадянської освіти дорослих». Бурчак Леся проінформувала всіх присутніх про співпрацю Першого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з Громадською організацією «Кримська Діаспора» по наданню безоплатної правової допомоги внутрішньо переміщеним особам, розповіла про діяльність місцевих центрів на теренах правопросвітництва, моніторингу потреб громади та юридичного інформування населення з актуальних проблемних питань.
В пленарному засіданні: підведення підсумків форуму, учасниками було окреслено коло проблемних питань громад, переселенців з Криму та Донбасу, які потребують вивчення, запропоновано шляхи їх вирішення, досягнуто домовленості про об’єднання зусиль громадських організацій та державних установ для задоволення потреб громади.

Нагадуємо про те, що отримати консультацію або допомогу з будь-якого цивільного або адміністративного питання, а також звернутися по представництво у суді можна по буднях з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви в одному з чотирьох київських місцевих центрів:

Перший київський місцевий центр

Адреса: бул. Верховної Ради, 33/1 
Телефон: 292-53-65 
Електронна адреса:    
  kyiv1.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Другий київський місцевий центр

Адреса: вул. Ділова (Димитрова), 14Б 
Телефон: 287-44-27 
Електронна адреса:    
  kyiv2.kyiv@legalaid.kiev.ua

       

Третій київський місцевий центр

Адреса: вул. Сімферопольська, 5/1 
Телефон: 566-01-19 
Електронна адреса:    
  kyiv3.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Четвертий київський місцевий центр

Адреса: вул. Кривоноса, 2А, 9 поверх, каб. 900 
Телефон: 593-97-60 
Електронна адреса:    
  kyiv4.kyiv@legalaid.kiev.ua

За єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0 (800) 213 103 завжди можна отримати інформацію щодо того, хто має право на безоплатну правову допомогу, можливості та порядку її отримання, актуальні адреси центрів та бюро правової допомоги по всій Україні або з інших питань функціонування системи безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).