назад
08.12.17

Відбувся круглий стіл за участі представників системи безоплатної вторинної правової допомоги

IMG 0573 min8 грудня 2017 року, в рамках проведення Всеукраїнського тижня права, директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко спільно з заступником начальника відділу правової інформації та консультацій Данилом Павлюком та заступником начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Оленою Ющенко взяли участь у засіданні «круглого столу».

Темою для обговорення «круглого столу» була «Роль органів виконавчої влади та місцевого самоврядування в наданні безоплатної правової допомоги. Механізм реалізації права на безоплатну правову допомогу».

Захід відбувся в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.
Учасниками зустрічі були новопризначені спеціалісти структурних підрозділів місцевих державних адміністрацій, виконавчих апаратів місцевих рад, виконкомів (міст обласного та районного значення), селищних рад, об’єднаних територіальних громад області.

У ході заходу присутні обговорили питання щодо прав людини та способів їх реалізації, можливості та порядок отримання безоплатної вторинної допомоги, функціонування загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», особливості державної реєстрації шлюбу з іноземними громадянами та визначення імені дитини при державній реєстрації народження. Також, представники Центру звернули увагу на актуальні питання, з якими громадяни найчастіше звертаються за отриманням безоплатної правової допомоги.

По закінченні заходу всі присутні отримали друковані матеріали правового характеру.

Звертаємо Вашу увагу, що за отриманням правової консультації захистом своїх прав звертайтеся до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД за адресою: пр-т Миру, буд. 49-а, тел: (0462) 77-51-68.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.