назад

Відбувся обмін досвідом між працівниками Івано-Франківського місцевого центру з надання БВПД

130 січня 2018 року в Івано-Франківському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулася семінар-нарада з працівниками центру, начальниками та заступниками начальників бюро.

 

На початку заходу з привітальним словом виступив заступник директора Регіонального центру з надання правової допомоги в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук, який акцентував увагу присутніх на основних напрямках співпраці з органами місцевого самоврядування і державної влади, на роботі мобільних точок доступу та реалізації в області загальнонаціонального проекту з надання правової допомоги «Я МАЮ ПРАВО».

Головний спеціаліст відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Наталія Шотурма зазначила, що проведення інформаційно-просвітницьких кампаній, взаємодія з засобами масової комунікації є дуже важливим аспектом в роботі фахівців центру. «Засоби масової інформації мають авторитет і активно впливають на формування громадської думки», – зазначила вона.

3

Наступним виступив директор Івано-Франківського місцевого центру з надання БВПД Віталій Стусяк, наголошуючи на основних напрямках роботи Центру.

Начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Івано-Франківського місцевого центру з надання БВПД Марія Коляджин роз’яснила ключові моменти в роботі зі ЗМІ та наголосила про загальнодержавний проект «Я МАЮ ПРАВО», який полягає у підвищенні рівня знань громадян щодо своїх прав, правової свідомості та спроможності захищати свої права.

До слова було запрошено начальника відділу організації надання правової допомоги та роботи з адвокатами Світлану Максим’юк, яка нагадала присутнім правила прийому звернень громадян на безоплатну вторинну правову допомогу.

2

Наприкінці наради всі присутні могли висловити пропозиції щодо оптимізації роботи та обговорити проблемні питання, які виникають.


Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)