назад

Відбувся перший етап каскадних тренінгів для адвокатів Івано-Франківської області

11260936 507791262715148 3229129173203320560 n29-30 жовтня 2015 року в приміщенні Івано-Франківського університету права ім. Короля Данила Галицького за адресою: м. Івано-Франківськ, вул.Є.Коновальця, 35 відбувся перший етап каскадних тренінгів для адвокатів Івано-Франківської області , які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

Тема тренінгу «Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів. Здійснення захисту при застосуванні негласних слідчих (розшукових) дій».

 

Каскадні тренінги проводяться на виконання організації обміну досвідом та підвищення кваліфікації адвокатів, що здійснюється Координаційним центром з надання правової допомоги спільно з ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу», за сприяння Посольства Сполучених Штатів Америки тему «Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів. Здійснення захисту при застосуванні негласних слідчих (розшукових) дій».

З вступним словом перед адвокатами виступив директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Михайло Євчук.

Каскадний тренінг провела тренер-модератор, адвокат Людмила Желізняк, яка детально висвітлила тему тренінгу та надала ґрунтовні відповіді на численні питання колег. Велику цікавість у адвокатів викликало проведення практичних задач. Адвокати проявили інтерес до тем та активність при їх обговоренні.

В тренінгу взяли участь 30 адвокатів. Кожен учасник каскадного тренінгу отримав роздаткові матеріали за тематикою заходу.

Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Оксана Осудар розповіла адвокатам про можливі напрямки взаємодії Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з питань прав людини системні порушення, які допускають працівники органів внутрішніх справ під час затримання осіб у порядку ст.208 КПК України, про методику виявлення таких порушень.

 


{gallery}pictures/2015.11.04_тренінг{/gallery}