назад
22.12.17

Відбувся практикум для адвокатів щодо впровадження стандартів якості

    22 грудня 2017 року в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області відбувся навчальний практикум, присвячений впровадженню в системі безоплатної вторинної правової допомоги стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільному, адміністративному процесах та представництві у кримінальному процесі.

    У якості тренера-модератора навчального практикуму виступила адвокат Ольга Музиченко, яка висвітлила питання щодо мети і цілей впровадження, структури та змісту стандартів якості в системі БПД. Також тренер розповіла про роль комісій з оцінювання якості, повноти та своєчасності надання безоплатної вторинної правової допомоги в підвищенні стандартів надання адвокатами безоплатної вторинної правової допомоги у цивільному, адміністративному процесах та представництва у кримінальному процесі.

Про участь у заході з підвищення кваліфікації учасники заходу — адвокати системи БВПД у Київській області, отримали відповідні сертифікати.
    Захід відбувся завдяки підтримці Міжнародного фонду “Відродження”, Всеукраїнської благодійної організації “Українська фундація правової допомоги”, Національної асоціації адвокатів України та Координаційного центру з надання правової допомоги.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

    Сподіваємось, що отримані адвокатами під час заходу знання та практичні навички сприятимуть своєчасному та якісному наданню та в необхідному обсязі безоплатної вторинної правової допомоги, а також стануть ще однією сходинкою на шляху до професійних успіхів.