назад

Відбувся семінар з підвищення кваліфікації працівників Ізюмського бюро та адвокатів

i111 серпня 2017 року  Регіональний центр з надання БВПД у Луганський та Харківський областях разом з Радою адвокатів Харківської області і Кваліфікаційно-дисціплінарною комісією адвокатури Харківської області провели семінар  з підвищення кваліфікації працівників Ізюмського бюро та адвокатів.

 

i111 серпня 2017 року  Регіональний центр з надання БВПД у Луганський та Харківський областях разом з Радою адвокатів Харківської області і Кваліфікаційно-дисціплінарною комісією адвокатури Харківської області провели семінар  з підвищення кваліфікації працівників Ізюмського бюро та адвокатів.

Модератором заходу виступила заступниця директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях Вікторія Гайворонська.

Лариса Страхова, адвокат, член дисциплінарної палати Кваліфікаційно -дисциплінарної комісії адвокатури Харківської області, розповіла учасникам про застосування Правил адвокатської етики під час розгляду дисциплінарних проваджень стосовно адвокатів. Були розглянуті питання щодо дисциплінарної відповідальності адвокатів відповідно до нових правил адвокатської етики. Олена Маслова, адвокат, Голова Кваліфікаційної палати Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Харківської області, розповила про аспекти надання адвокатами правової допомоги під час нарахування та перерахунку пенсії. Це питання одне із найбільш частих, з яким в бюро і місцеві центри звертаються громадяни.

{module 2017-08-11 Відбувся семінар з підвищення кваліфікації }

Доповідь Дмитра Кузьміна, адвоката, члена Ради адвокатів Харківської області, на тему  «Алгоритм дій адвоката під час проведення обшуку», визвала дискусію. Представники бюро та адвокати системи обговорили алгоритм дій під час проведення обшуку у приміщенні адвоката. 

Також, заступниця директора Регіонального центру звернула увагу присутніх на зміни до процедури конкурсного відбору адвокатів, який, ймовірно, буде проведений восени цього року. Вона нагадала, що 9 серпня 2017 року на засіданні Уряду України прийнято постанову Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» (від 9 серпня 2017 р. № 575), що удосконалює механізм проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД), зокрема через спрощення процедури відбору адвокатів у рамках конкурсу. 


За безоплатною правовою допомогою до Ізюмського бюро можна звернутися:

Харківська обл., м. Ізюм, вул. Соборна, 37


Інформація про Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях:

Адреса: м. Харків, Майдан Свободи, 5, 6 під’їзд, 3 поверх.

Контактний телефон: (057)–705–03–52, Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).

Офіційний веб-сайт: http://kharkiv.legalaid.gov.ua/ua/  

Сторінка у соціальних мережах:  facebook