назад

Відбувся тренінг для адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу

seminar2017-421-22 грудня 2017 року в Регіональному центрі з надання БВПД у Черкаській області за адресою: м. Черкаси, бул. Шевченка, 185 відбувся тренінг для адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу щодо впровадження Стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільному, адміністративному процесах та представництва у кримінальному процесі.

seminar2017-2У рамках заходу директор Регіонального центру з надання БВПД у Черкаській області Віктор Левицький привітав адвокатів з професійним святом — Днем адвокатури, зокрема, зазначив, що за успішну роботу адвоката Олександра Цвіркуна нагороджено почесною відзнакою Координаційного центру з надання правової допомоги. Торкнувся загальних питань створення та впровадження Стандартів якості надання БВПД, а також ролі комісій з оцінювання якості надання БВПД.

seminar2017-3
Модератором заходу виступила адвокат Юлія Черватюк, яка розповіла про мету та цілі впровадження цих стандартів та наголосила, що їх дотримання є обов’язковим для адвокатів при наданні ними безоплатної вторинної правової допомоги. Порушення стандартів тягне за собою цивільну відповідальність, передбачену законодавством та умовами контракту (договору) з центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

seminar2017-1
На захід запрошено 73 адвокати системи БВПД Черкащини. Усі присутні висловили подяку організаторам за актуальність поданої теми, якісний виклад та організацію тренінгу.