назад

Відчути себе потрібними та повноцінними громадянами нашої країни мешканцям Кельменецького територіального центру соціального обслуговування допомогли фахівці системи безоплатної правової допомоги

2016 11 21K 1На минулому тижні працівники Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відвідали мешканців стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання осіб похилого віку, одиноких, інвалідів, що функціонує на базі Кельменецького територіального центру соціального обслуговування.

2016 11 21K 2В рамках виїзного прийому консультування громадян проводили директор Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Усатий, начальник відділу представництва Юлія Калинчук та начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги зазначеного центру Юлія Олійник.

Складення та посвідчення заповіту, визнання заповіту недійсним, умови та порядок укладення договору довічного утримання – це питання, з яких представники місцевого центру надали правові консультації та роз’яснення.

Окрім цього, фахівці системи безоплатної правової допомоги надали мешканцям установи контактну та довідкову інформацію про систему безоплатної правової допомоги, а також тематичні інформаційні матеріали про нові тарифи, порядок призначення субсидії населенню тощо.


Для того, щоб мешканці закладу отримували безоплатну первинну правову допомогу на постійній основі, директор Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Усатий та директор Кельменецького територіального центру соціального обслуговування Геннадій Корній погодили створення дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги на базі територіального центру.

Довідка! Кельменецький територіальний центр соціального обслуговування знаходиться за адресою: смт. Кельменці, вул. Партизанська, 4.

Кельменецький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги – смт. Кельменці, вул. Довженка, 9.