назад

Відкриття Центру професійної кар’єри на базі Професійно-технічного училища №22 смт Луків Турійського району

P1110673Питання працевлаштування молодих спеціалістів на сьогодні є досить актуальним. З метою сприяння у працевлаштуванні, реалізації плану розвитку кар’єри, надання допомоги у здобутті навичок самопрезентації при навчальних закладах створюються та функціонують Центри професійної кар’єри.

21 червня 2017 року відбулось відкриття такого центру на базі Професійно-технічного училища №22 смт Луків Турійського району. У заході взяли участь директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк і заступник начальника управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА Олександр Ткачук.

Під час відкриття присутніх ознайомили із послугами, які надає Центр кар’єри, а саме:
– консультації з оформлення документів на виробничу практику;
– пошук підприємства для проходження виробничої практики;
– консультації зі складання документів та застосування інструментів просування на ринку праці;
– реєстрація в базі резюме та вакансій;
– участь у тренінгах із технологій планування кар’єри й ефективного пошуку роботи;
– отримання додаткової освіти у сертифікатних програмах та майстер-студіях;

Начальник Турійського бюро правової допомоги Богдан Гут повідомив присутнім, що в рамках співпраці між Турійським бюро правової допомоги, Турійським районним центром зайнятості та професійно-технічним училищем одним із першочергових завдань визначено надання правової допомоги учням навчального закладу з метою реалізації ними своїх прав, свобод та законних інтересів, їх захисту та відновлення в результаті порушення.P1110683

У зв’язку із цим було прийнято рішення про створення на базі Професійно-технічного училища №22 смт Луків дистанційного пункту консультування, який буде функціонувати в он-лайн режимі і розпочне свою роботу з початку нового навчального року.P1110691

Також в приміщенні навчального закладу працівники Турійського бюро правової допомоги оформили інформаційний куточок з матеріалами щодо надання безоплатної правової допомоги та актуальною інформацією для громадян.

Довідково:

Турійське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт Турійськ, вул. Луцька, 23, тел. (03363) 2-23-86 (пн–пт з 9:00 до 18:00).

Професійно-технічне училище № 22 смт Луків – Турійський район, смт Луків, вул. Незалежностi, 19.