назад

Відкриття виставки правничої літератури на тему безоплатної правової допомоги

DSCF288705 грудня 2017 року з нагоди Всеукраїнського тижня права у стінах Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки відбулося відкриття постійно діючої інформаційно-тематичної виставки літератури на правову тематику із назвою: «Безоплатна правова допомога: Механізм реалізації вашого конституційного права».

У заході взяли участь представники Головного територіального управління юстиції у Волинській області, студенти ПВНЗ “Академії рекреаційних технологій і права”, працівники та відвідувачі бібліотеки.

DSCF2887

В.о. начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області Мирослава Хлистік розповіла присутнім історію запровадження Всеукраїнського тижня права та окреслила мету заходів, які проводяться у його рамках.

DSCF2883

DSCF2879

Учасникам заходу презентовано новостворену книжкову виставку Регіонального центру з надання БВПД, окреслено зміст розміщеної у ній літератури.
Начальник відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти ГТУЮ у Волинській області Микола Герасимик поінформував слухачів про новації Міністерства юстиції України, розповів про загальнонаціональний правопросвітницький проект Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!» та окреслив основні напрямки діяльності управління юстиції.

DSCF2894

Директор бібліотеки Людмила Стасюк висловила своє захоплення новоствореною виставкою, подякувала організаторам за співпрацю та зауважила, що надходження подібної літератури до фондів найбільшої книгозбірні Волині сприятиме посиленню правової спроможності як відвідувачів, так і працівників закладу.

DSCF2889

Окрім виставки правничої літератури в читальному залі бібліотеки працівниками Регіонального центру на інформаційних стендах приміщення були розміщені плакати про безоплатну правову допомогу, а також інформаційні банери з правовими орієнтирами з актуальних питань.

DSCF2905

DSCF2900

Довідково:
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua