назад
18.06.18

Відкритий діалог з прийомними батьками та батьками-вихователями

15 06 2018 2

У Жмеринці відбувся круглий стіл «Захист прав дитини». Фахівці Жмеринського бюро правової допомоги спільно з Жмеринським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розповіли прийомним батькам та батькам-вихователям як захищати права дитини.

До заходу також долучилися начальники Жмеринського міського та районного відділів державної реєстрації актів цивільного стану ГТУЮ у Вінницькій області.

Зустріч проходила у формі відкритого діалогу з питання профілактики злочинності серед підлітків, відповідальності неповнолітніх перед законом за вчинені адміністративні та кримінальні правопорушення.15 06 2018 2

Під час заходу батьків вихователів та прийомних батьків  було ознайомлено з їхніми правами, а саме: як захистити свою дитину у різних правових конфліктах та ситуаціях, куди і як правильно звертатись, щоб не допустити небажаних юридичних наслідків та коли варто залучити до захисту дитини адвоката. Крім того, усім бажаючим надано відповіді на поставлені запитання щодо нового порядку оформлення субсидій, отримання пільгового житла статусними дітьми, відновлення втрачений документів тощо.15 06 2018 1

Також, присутніх проінформовано про правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» та розповсюджені буклети про систему безоплатної правової допомоги в Україні.

Довідково:

Жмеринське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: Вінницька обл. м. Жмеринка, вул. В.Брезденюка, 19, конт.телефон: (04332) 2-28-08.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106