назад
21.03.14

Відкритий лист адвокатам, які надають безоплатну вторинну правову допомогу в АРК та місті Севастополі

Київ, 21 березня 2014 року

Адвокатам, які надають
безоплатну вторинну правову
допомогу на постійній основі за
контрактом або на тимчасовій основі
на підставі договору з Республіканським АРК
та Севастопольським міським
центрами з надання безоплатної вторинної
правової допомоги

Шановні колеги!

Користуючись нагодою, дякуємо Вам за активний захист, який ви здійснюєте, і принципову професійну позицію, яку ви регулярно демонструєте під час надання безоплатної вторинної правової допомоги в рамках вашої співпраці з Республіканським АРК та Севастопольським міським центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги протягом усього часу з 0.00 годин 01.01.2013. Ми надзвичайно цінуємо ваш професіоналізм і відданість.

Цим листом ми підтверджуємо свої зобов’язання докласти всіх зусиль для того, щоб у відповідний спосіб погасити всю заборгованість, яку має перед вами Координаційний центр з надання безоплатної правової допомоги як розпорядник бюджетних коштів другого рівня за надану вами на даний час безоплатну вторинну правову допомогу.

Крім того, усім адвокатам, які приймуть рішення відмовитись співпрацювати з так званою «новою владою» та провадити професійну діяльність на материковій частині України, коли б це не трапилося, ми гарантуємо можливість пріоритетного укладання контрактів (договорів) з будь-яким центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

З повагою і впевненістю у продовженні співпраці

Директор Координаційного центру
з надання правової допомоги                                                    Андрій Вишневський