назад

Відстояти конституційні права юнакові допомогають фахівці Мукачівського центру

pravo02    До Мукачівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулися волонтери з проханням допомогти юнакові оформити документи та повернути речі з чужого незаконного володіння.  У березні цього року Олегові виповнилося 18 років. Після смерті батьків хлопець до 10 років виховувався у закладах інтернатного типу, останні 8 років проживав у прийомних батьків. Після настання повноліття опинився на вулиці, без засобів існування, професійної освіти та житла. Наразі тимчасово проживає у родині тітки, в якої також велика родина. Юнак має проблеми зі слухом, потребує слухового апарату, готується до повторного медичного обстеження. Волонтери разом із хлопцем звернулися і до голови Мукачівської РДА, який взяв ситуацію під особистий контроль.

    На сьогодні працівники Мукачівського МЦ з надання БВПД намагаються зробити все, аби допомогти захистити свої конституційні права молодому громадянинові. Волонтерам дали перелік необхідних документів, щоб призначити адвоката та всебічно, і в порядку черговості допомогти Олегові відновити втрачені документи, повернути речі з чужого незаконного володіння, стати на квартирний облік, а також мати можливість вирішувати будь-які правові питання, які виникатимуть у житті юнака.

    Варто зазначити, що ця справа є тільки початком захисту конституційних прав конкретного громадянина в сфері різних галузей прав. Тому спільними зусиллями з волонтерами, відповідними підрозділами районної адміністрації, працівниками Мукачівського МЦ та адвокатом, фахівці докладатимуть зусиль, аби відстояти права хлопця, гарантовані йому Конституцією.

#бпд #правова_допомога #мукачево #волонтери #МукачівськаРДА

pravo02

 pravo01