назад
11.03.16

Відвідувачів Шосткинського центру реабілітації поінформували про систему безоплатної правової допомоги

160311 11Батьки, діти яких проходять реабілітаційне навчання в Шосткинському міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів, ознайомилися з системою безоплатної правової допомоги та переліком послуг, які надає Шосткинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

В ході проведення свята Масляної, 10 березня інтегратори Шосткинського місцевого центру Ольга Правосуд та Юлія Зацаринна провели «вуличне інформування» серед батьків, діти в яких діти отримують реабілітаційні послуги в центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

 

Працівники центру спілкувались з батьками, розповідали їм про діяльність центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, роз’яснювали  як отримати правову допомогу, хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу та які документи для цього потрібні, а також роздавали буклети з потрібною інформацією.

160311 12

      «Ми провели не одне подібне інформування в Шостці. Такий метод зарекомендував себе досить позитивно, оскільки, як ніякий інший, наближає людину до системи БВПД   », – розповіла начальник відділу взаємодії з суб’єктами безоплатної первинної правової допомоги місцевого центру Ольга Правосуд.

Учасники свята подякували співробітникам центру за актуальну інформацію про можливість захисту їх прав, та запевнили, що при нагоді обов’язково скористаються послугами системи безоплатної правової допомоги.

160311 13