назад

Візит Олександра Баранова до Першого полтавського МЦ з НБВПД

24.09.2015 року відбулася робоча зустріч заступника директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олександра Олександровича Баранова з працівниками Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за участі директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександра Івановича Черчатого.

В ході робочої зустрічі були обговорені проблемні питання матеріально-технічного забезпечення працівників місцевого центру. Зокрема, Олександр Баранов повідомив працівників щодо позитивних перспектив налагодження інтернету в усіх місцевих центрах, найближчим часом буде автоматизовано ведення бухгалтерського обліку, що значно спростить роботу бухгалтерів місцевих та регіональних центрів в частині обміну даними. Розказав Олександр Баранов і про   введення в роботу місцевих центрів програми КІАС, а працівники місцевих центрів відділів попередньої роботи з клієнтами найближчими вихідними пройдуть відповідне навчання.

Не оминув заступник директора Координаційного центру і відділ взаємодії з адвокатами. Директор Регіонального центру Олександр Черчатий вказав на певні недоліки перевірки актів адвокатів, які існували раніше та відзначив позитивні зрушення, які було проведено регіональним центром в цьому напрямку з метою налагодження прозорості перевірки актів та скорочення терміну їх перевірки. Також було обговорено питання щодо електронного кабінету адвоката.