назад
24.02.17

Власівська сільська рада зацікавлена в правовій обізнаності громадян

16.02.17sesia Vlasivka Zinkiv

16 лютого 2017 року заступник начальника Зіньківського бюро правової допомоги Сергій Корнійко взяв участь у засіданні сесії Власівської сільської ради.

Працівник бюро спільно з сільським головою Сергієм Хоменком презентували Програму правової освіти населення. Зокрема, Сергій Корнійко виступив з обґрунтуванням необхідності прийняття Програми та роз’яснив, що вона спрямована на підвищення правової обізнаності та розширення доступу до безоплатної правової допомоги жителів c.Власівка, с.Горобії, с.Дадакалівка, с.Пеленківщина, с.Переліски, с.Соколівщина.

Депутати, заслухавши працівника бюро та детально проаналізувавши основні положення Програми, підтримали ініціативу та своїм рішенням затвердили Програму правової освіти населення Власівської сільської ради Зіньківського району на 2017-2020 роки.

На виконання Програми з бюджету сільської ради заплановано 10 000 гривень. Виділені кошти планується витратити на: функціонування дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги на базі сільської ради; надання адресної допомоги особам похилого віку та особам з обмеженими фізичними можливостями за місцем їх перебування; організацію право просвітницьких заходів серед шкільної молоді (круглі столи, семінари, конференції та ін.); виготовлення роздаткового матеріалу тощо.

Нагадуємо, що кожен хто потребує правової допомоги має можливість скористатися нашими послугами, а також отримати доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України, звернувшись до Зіньківського бюро правової допомоги за адресою: м. Зіньків, вул. Воздвиженська,64, контактний номер телефону (05353) 3-34-74, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).