назад

Внутрішні навчання персоналу Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Kovel 20.04.2018 0120 квітня 2018 року директором Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Василем Ковальчуком було організовано робочу зустріч з метою проведення навчань персоналу місцевого центру та відділів бюро правової допомоги щодо забезпечення належної якості надання БПД, проведення комунікативних заходів та підготовки публікацій для ЗМІ.

На початку заходу директор Ковельського місцевого центру озвучив статистику показників щодо кількості прийнятих громадян, виданих доручень, проведених заходівза I квартал 2018 року, відмітивши, що система БПД активно набирає обертів в Україні, а також зазначив, що без популяризації та кваліфікованого вкладу в розбудову системи БПД кожного з членів команди, система не досягла б таких успіхів.

Василь Ковальчук акцентував увагу колективу на активізації поширення інформації про можливість отримання кваліфікованої безоплатної правової допомоги від фахівців Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та підпорядкованих бюро правової допомоги під час акцій вуличного інформування населення.

Kovel 20.04.2018 02

Начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Оксана Романюк наголосила колегам на належному виконанні квартального та річного планів роботи Ковельського місцевого центру, зокрема в частині організації правопросвітницьких заходів, у тому числі у рамках реалізації проекту «Я МАЮ ПРАВО!». Порушила питання взаємодії з громадськими організаціями, органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, звернула увагу на особливості укладення меморандумів про співпрацю, наголосила на рекомендаціях щодо оформлення публікацій для поширення у ЗМІ.

Присутні на заході фахівці бюро правової допомоги поділилися досвідом та власною практикою надання безоплатної вторинної правової допомоги, обговорили питання покращення якості її надання.

Довідково:

Ковельський місцевий центр з надання БВПД знаходиться за адресою: м. Ковель, вул. С. Бандери, 5, тел. (03352) 3-30-63.

Турійське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт Турійськ, вул. Луцька, 23, тел. (03363) 2-23-86.

Старовижівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт Стара Вижівка, вул. Незалежності, 52, тел. (03346) 2-14-75.

Ратнівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт Ратне, вул. Каштанова, 24, тел. (03366) 2-15-76.

Любешівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт Любешів, вул. Незалежності, 76, тел. (03362) 3-00-93.

Камінь-Каширське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Шевченка, 8, тел. (03357) 2-23-03.