назад
22.10.19

Всеукраїнська за міжнародною участю науково-практична конференція відбудеться у Полтаві

23 жовтня 2019 року у приміщенні Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, за адресою: м. Полтава, Першотравневий проспект, 5 (актова зала 2-й поверх) о 10.00. відбудеться відкриття ІV Всеукраїнської за міжнародною участю науково-практичної конференції:«Адаптація правової системи України до права Європейського Союзу: теоретичні та практичні аспекти».

У числі запрошених: представники системи безоплатної правової допомоги, адвокати, науковці, голови ОТГ, посадові особи органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад, державні службовці.

На пленарному засіданні та 6 панельних дискусіях виступлять провідні юристи – вчені і практики, представники професорсько-викладацького складу вітчизняних та зарубіжних  закладів вищої освіти, а також наукових установ.

На прикладі розвитку об’єднаннях територіальних громад області їх очільники розкажуть про актуальні питання розвитку правової спроможності у громадах.

Під час конференції учасники також обговорять питання створення громадських центрів правосуддя, висвітлять зарубіжній та вітчизняний досвід впровадження.

Про проблемні питання забезпечення прав громадян, зокрема щодо підвищення правової обізнаності жителів Полтавщини у боротьбі з булінгом, відкриття ринку земліудосконалення стандартів якості надання правової допомоги в Україні говоритимуть учасники панельних дискусій.

Про актуальні питання розвитку системи безоплатної правової допомоги розкажуть представники Регіональних та місцевих центрів Херсонської, Чернівецької, Львівської, Сумської та Дніпропетровської областей.

З метою покращення надання правових послуг представники адвокатської спільноти області обговорюватимуть питання щодо удосконалення стандартів якості надання правової допомоги в Україні.

Запрошуємо представників засобів масової інформації для участі у даному заході, отримати цікаву та корисну інформацію з перших вуст!