назад

Всеукраїнський урок «Права людини» провели у Конотопі

KoM 2016 12 09 urokpravaludini 19 грудня 2016 року начальник відділу правопросвітництва Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентина ВОЛІК взяла участь у Всеукраїнському уроку «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини. Захід відбувся для студентів 3 курсу Політехнічного технікуму Конотопського інституту Сумського Державного університету.

 

Вона наголосила студентам, що прийняття Загальної декларації прав людини – це важливе міжнародне свято, яке щорічно відзначається 10 грудня, та називається Днем прав людини або Міжнародним днем прав людини. Святкування відбувається у осіб, громадських і релігійних організацій, правозахисних організацій, парламентів, урядів та Організації Об’єднаних Націй. Зазвичай проводяться заходи інформаційного характеру з популяризації знань про людські права й «Декларацію».

KoM 2016 12 09 urokpravaludini 3

Студентів цікавили питання сучасного стану захисту прав людини в Україні, особливо на тих територіях, які перебувають в зоні збройного конфлікту. Всі присутні отримали інформаційні матеріали із контактами центру та матеріали правозахисного спрямування від партнерських організацій.

KoM 2016 12 09 urokpravaludini 4

Уроки «Права людини» провели також спеціалісти Буринського та Липоводолинського бюро правової допомоги.

Довідково:
Конотопський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою:м. Конотоп, вул. Бр. Лузанів,43.

Телефон: 05447 -6-23-47

E-mail: konotop.sumy@legalaid.gov.ua

Єдиний телефонний номер безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103