назад

Вуличне інформування громадян працівниками Білопільського бюро правової допомоги

sum 2017 01 27 flesh 127 січня 2017 року в рамках інформаційно-роз’яснювальної роботи на вулицях міста Білопільським бюро правової допомоги проведено вуличне інформування населення.

Головним спеціалістом Білопільського бюро правової допомоги Ольгою ДРОЗДЕНКО проінформовано пересічних громадян щодо безоплатної правової допомоги. Під час проведення заходу роз’яснено про первинну та вторинну правову допомогу, хто має право її отримати, а також щодо новоприйнятих змін у Законі України «Про безоплатну правову допомогу», які набрали чинності з 5 січня 2017 року та розповсюджено брошури безоплатної правової допомоги.

Жителі міста Білопілля знають та відвідують сторінку Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги на Facebook та слідкують за новинами Білопільського бюро правової допомоги.

Інформаційні матеріали також були розміщені у приміщенні Білопільського районного суду Сумської області.

sum 2017 01 27 flesh 2

Також, Ольга Миколаївна розповіла пересічним громадянам про порядок отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, особливості надання безоплатної вторинної правової допомоги затриманим та засудженим особам, категорії громадян, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги, правові послуги, які особи можуть отримати в Регіональному та місцевих центрах.

Білопільське бюро правової допомоги

Адреса: м.Білопілля, вул.Соборна,53

 

 (05443) 910 87, 910 89