назад

Вуличне інформування громадян в Івано-Франківську

330В рамках реалізації загальнонаціонального проекту «Я МАЮ ПРАВО» 26 вересня 2017 року працівники Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з працівниками Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області за участі працівників управління реєстрації нормативно-правових актів правової роботи та правової освіти ГТУЮ в Івано-Франківській області провели вуличне інформування громадян в м. Івано-Франківську.

Основною метою інформування було ознайомлення громадян з можливістю отримання безоплатної правової допомоги для захисту своїх прав та розповіли про категорії громадян, які мають право на отримання адвоката за рахунок держави для захисту порушених прав. Також громадянам роздали буклети та надали роз’яснення щодо порядку нарахування субсидій, виселення з квартири, безоплатного отримання земельної ділянки, позбавлення батьківських прав та інше. В ході заходу усім зацікавленим розповіли про загальнонаціональний проект «Я МАЮ ПРАВО», а саме про його мету підвищення правової обізнаності населення.


{gallery}pictures/2017.09.26_вуличне_інформування{/gallery}

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail: office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)