назад
20.11.15

“Вуличне інформування” населення міста Кременчука про діяльність Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

IMG 0637

Кременчуцьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги продовжується робота по інформуванню населення про роботу Центру. Одним з методів інформування залишається “вуличне інформування” городян.

20 листопада 2015 начальник відділу взаємодії  з суб’єктами надання безоплатної вторинної правової допомоги Світлана Терещенко розповідала городянам про соціальну програму  Уряду України направлену на забезпечення захисту прав громадян та роз’яснювала громадянам як отримати правову допомогу, хто має право на безоплатну правову допомогу, який порядок звернення, а також роздавала буклети з потрібною інформацією. 

Мешканці міста здебільшого знайомі про діяльність Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги, тому активно цікавились з яких саме питань можливо звернутись за допомогою, наскільки якісно надається допомога, які документи необхідно подавати при зверненні.

В ході проведеної акції “вуличного інформування” у м. Кременчуці роботою Центру зацікавились не тільки мешканці м.Кременчука, а й Кременчуцького району.

IMG 0642